Skuteczność Działania Kwasu Podchlorawego na Bakterie Wirusy Grzyby-HOCL to Nowa Broń Przeciw Patogenom

Dodano 28-11-2020 przez Jacek Gąsiorowski

W tym dziale możecie Państwo porównać różne metody płynów dezynfekcyjnych które to oddziaływują na różnego rodzaju patogeny. 

Badania te zostały wykonane w Japońskim laboratorium badań żywności (JFRL), oraz w Instytucie badawczo rozwojowym przemysłu spożywczego na Tajwanie. 

Posiadamy też szereg Polskich badań potwierdzających zamieszczoną skuteczność w poniższej tabeli. Obecnie dostarczamy kwas podchlorawy w stężeniu 500 ppm i 2000 ppm na które jest wystawiona gwarancja stabilizacji produktu na okres 12 miesięcy. 


Osoby zajmująca się u nas doborem kwasu podchlorawego oraz urządzeniami do aplikacji:

adrian@wigo.pl tel. 535 202 101, dawid@wigo.pl tel. 669 061616 


Tagi

Masz pytanie?
Szukasz porady,
lub konsultacji?

Szybki kontakt

Zapraszamy do
naszego salonu
wystawienniczego:

Wrocław

ul. Nowowiejska 71

Słownik pojęć
o tematyce
technologii wodnej